HTML

Fehérvári Vélemények

A szegény reménybeli publicista, bukásra ítélt próbálkozása, egy város történéseinek tisztázására, véleményezésére, belsős szemmel. Magyarul itt írom le amit máshol nem jelentethetek meg! (gyakorlatilag nulla a helyesírásom, ezzel tisztában vagyok köszönöm, dolgozom rajta már egy ideje, de enyhe koncentrációs zavarom azért kitartóan akadályoz ebben...)

Friss topikok

  • pandababy9: Nálad jobban nem hiszem, hogy valaki is találóbban megfogalmazta volna ezt az érzést. Gratulálok, ... (2009.04.07. 19:18) Ez zsigerből jött
  • SámánZs: Kösz. Mint érezhető meglehetősen kevés a bajoros műveltségem, de azért megkockáztattam... (2007.10.25. 09:50) Ungarischer Fight Club

Linkblog

Archívum

2007.10.05. 11:39 SámánZs

A Szputnyik esete Hajnauval


Dióhéjban: A városgondnokság kegyeleti okokra és a nemzeti ünnepre hivatkozva, lakossági tiltakozás nyomán megtiltotta, hogy a bőrgyár kultúrális egyesület tegnap megtartsa improvizációs estjét valamint szombati Szputnyik estjét az űrhajózás ötvenedik évfordulója alkalmából. Reagálva a kedves helybéliek szociokonformista kispolgári hozzáállására az egyesület körlevelet küldött szét, amelyben úri modorban ajánlott hasonló okok ellenére is megszervezett mintegy 18 másik városi és megyei rendezvényt.



Ím, a kedves lakosság - aki nyilván öregen született és egyébként is minden este otthonmaradt Marx és Engles összest lapozgatva - egészséges életmódját élve, ismét úgy gondolta a hangos művészi önkifejezés a selejtes emberpéldányok sajátja, akik még „sosem vettek részt igazi mozgalmakban és a régi szép idők indulóit sem fújták”. Meg egyébként is az állam csöcsén lógnak és úton útfélen pályázati pénzekből tarhálják össze a pocsolyában dagonyázó életmódjukhoz, meg a drogokra valót. „Művészet ugyanmár, az ilyen léhűtők miatt tart ott ez az ország ahol tart”.

És igen! Ismét sikerült visszarántani a földre a távolba vágyó művészek egy kis csoportját, dörgöljük meg e kezünk miután jól összemorzsoltuk a renitensek csontvázait. Jó kis katonákat azokat faragtunk belőlük beállítottuk őket a gyártósor mellé, vagy kapálni, vagy csak egy napig azt csinálni mint mi. Egyébként is hogy lehet az hogy van pofájuk élni. Sőt a mi szar életünkről is ezek a hippik tehetnek.

Megjegyzés: A bőrgyár következő, halottak napjára szervezendő programját szintén nem engedélyezték. Ezúton is gratulálok a lakosságnak!


eredeti sztori: www.borgyar.hu


Szólj hozzá!

Címkék: kult buli művészet kispolgárok szarrágás


A bejegyzés trackback címe:

https://fehervartecsodas.blog.hu/api/trackback/id/tr71186892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása